liiproduction's Fotopage

By: liiproduction art performance

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 8-Jan-2009 02:37 Email | Share | | Bookmark
WELCOME TO MY DARKNESS 2009

WELCOME TO MY DARKNESS 2009
WELCOME TO MY DARKNESS 2009


printed poster & desktop wallpaper will be available real soon


Tuesday, 18-Nov-2008 06:07 Email | Share | | Bookmark
sarawak RAWKs!~



Thursday, 25-Sep-2008 02:48 Email | Share | | Bookmark
selamatLAH hari YANG raya




As salam alaika..

Dear all readers & viewers, buddies & frens, guys & gals,

TIME's UP!!

30 days is OFF!!

& now the DEVIL is BACK!!!


The DEVIL is back with his GREETING~ Kali ini, skali lagik greeting raya tampil BERBEDA~ whudda ya expect? GREEN & BLUE? So ya shud now know that ya aint gonna get it from The Devil Lii (harhar)

Hopefully this lil sumthin or so called my HARI RAYA GREETING gonna make ya think or at least gonna be a reminder to all of us!~ (includin me) & hope ya guyz gonna like em~

Di kesempatan nih jugak, gua nak pohon ampun maaf kepada semua sahabat handai, x kira la dari mana pun gua kenal lu orang, andai ada salah silap yg dah gua lakukan, gua katakan, atau melalui hasil lukisan & tulisan gua, dengan sedar atau tanpa sedar. Kalau manusia tuh x lari dari membuat kesalahan, DEVIL apatah lagik

Lu orang slalu kasik feedback yg menarik setiap kali gua kluar dengan personal artwork yg devilish. Terima kasih. Moga saja semua mesej yg sbenarnya gua nak sampaikan, x disalah ertikan oleh mana2 pihak yg dungu. Kalau ada yg kurang memahami kenapa setan nih yg menjadi BONEKA gua untuk menyampaikan mesej, kindly come n ask me or my frenz. (they know me well).

Kadang2, apa yg terlihat, bukan apa yg nak diperlihatkan. Cuma hati kita nih sbenarnya slalu dah membuat keputusan atas APA YANG HENDAK KITA LIHAT sbelum kita betul2 mendalami, mengenali, memahami sesuatu, atau seseorang tu.

Teringat suatu masa dulu, ketika gua dan BONEKA SETAN gua nih menjadi seperti suatu ancaman kepada ramai pihak, hanya semata2 kerana gua tidak memilih untuk menjadi seperti diorg. Ketika itu, byk juga yg datang BERTANYA, x kurang jugak yg serang MENGHINA. lama kelamaan, keterbedaan yg gua bawakkan dpt difahami. Syukur.

Di dalam dunia ni, setiap dari kita telah DIA anugerahkan sesuatu untuk dimanfaatkan dalam hidup. Antara kita sedar atau tidak, atau masih mencari. Bagi Gua, anugerah TUHAN yg paling berharga adalah this WORKING BRAIN. Dia benarkan gua berfikir. Lihat dari sudut yg sangat berbeda dari apa yg slalu lu org lihat. Kemudian Dia anugerahkan sdikit bakat bagi menghasilkan sesuatu untuk dimanfaatkan. Gua percaya yang semua anugerah ini (termasuk OTAK & IMAN ini) datang bersama TANGGUNGJAWAB.

So ini la tanggungjawab yg cuba gua pikul dengan sangat berat. Membalas balik pada Dia, atas apa yg telah Dia anugerahkan pada gua. Atau muingkin dlm kata lain, berkerja kembali untuk Dia. But yet, i chosed to do it MY OWN WAY~ the DEVILISH way~ Moga saja lu org dpt msg2 itu dengan tepat.

Lalu apa anugerah yg telah Tuhan kurniakan pada lu org? Dan apa yg telah lu org lakukan utk membalas anugerah2 tu? Ada ke lu org ambik sbgai tanggungjawab? dah ke lu org mula lakukan?

Moga saja Ramadhan kali ini memberi seribu keinsafan buat semua.

Gua doakan lu org pulang berhari raya dengan selamat. Drive carefully. Sampaikan salam encik DEVIL pada semua sahabat & keluarga lu org~

SELAMAT LAH HARI YANG RAYA~

maaf zahir & batin~



the notty devil himself,



-Lii-
(red
blackstudio®)
-malaysia-


Wednesday, 17-Sep-2008 18:05 Email | Share | | Bookmark
AIDILFITRI theme Cushion




As salam alaika..

Dear all readers & viewers, buddies & frens, guys & gals,

Good to see you guys stay still with us.. Now we come out with our latest
'Personalized Cushion' especially for Hari Raya Aildilfitri that reach us soon.. Hurry and get 1 for you and another 1 for your love ones.. Get your pic always reminds your love ones of you out there. Rush in and make your order via order@redblackstudio.com

(red
blackstudio®)
-malaysia-


Sunday, 7-Sep-2008 21:19 Email | Share | | Bookmark
RAMADHAN 2008



As salam alaika..

Dear all readers & viewers, buddies & frens, guys & gals,

I wish ya ALL a very
'HAPPY RAMADHAN 2008'

Masih teringat suatu ketika di usia kanak-kanak berpuluh tahun yang lalu, sedari kenal erti sabar menahan lapar & dahaga. Ketika itu, RAMADHAN sangat meninggalkan kesan...

10 tahun kebelakangan ini, RAMDHAN menjadi suatu acara yang sangat MERIAH. Matlamat asal menunaikan salah satu dari rukun ISLAM iaitu menginsafi akan saudara-saudara & fakir miskin yang kekurangan makanan (di samping matlamat & hikmah-hikmah yang lain) kelihatan sudah jauh terpesong.

RAMADHAN telah menjadi seperti suatu acara PESTA MAKANAN.
PEMBAZIRAN semakin melimpah-ruah.

Terkadang fikir akalku terlintas lalu pada saudara-saudara di sarata isi bumi yang sedang BERGELUT demi sesuap makanan untuk terus kekal bernafas, sedang kita di bumi bertuah ini sedang LEKA.

Moga saja RAMADHAN kali ini memberi seribu keinsafan buat semua.

"30 hari bukannya lama"
"SELAMAT BERIBADAH DENGAN TENANG!"


the notty devil himself,


-Lii-
(red
blackstudio®)
-malaysia-


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net