liiproduction's Fotopage

By: liiproduction art performance

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]
Saturday, 11-Feb-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
HIDDENartwork-colorin contest

merdeka05

merdeka 20005 colorin contest
sekolah kebangsaan bandar baru, kedah darulaman



yg ini pulak artwork utk kids nyer colorin contest...last time ma aunt (cikgu skolah nih) mintak gua bikinkan artwork utk colorin contest tuh...stakat yg gua hingat, dah 3 artwork dah gua bikin utk colorin contest tp satu nih je sempat gua scan (ada dlm simpanan) yg lagi 2 tuh, satu untuk pertandingan memancing, satu lg utk skolah nih jugak tp gua x hingat dah sempena hapa...so adik2 yg dok ngadap page gua nih, meh sinih kita color gambar nih meh!~ pastuh send kat email gua liiproduction@yahoo.com ...nnt gua paste-kan hasil kerja lu org kat sinih nak?


Friday, 10-Feb-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
HIDDENartwork-previous works

al-fatihah
maybe camnih kot kalau gua rambut pendek balik
a girl - B&W
View all 7 photos...





alfatihah - ink on paper, photoshop6
maybe camnih la kalau gua rambut pendek balik - ink on paper
a girl - ink on paper
a girl - photoshop6
a match? - pencil on paper
a match? - ink on paper
the moment n memries - potrait of azlinda

nih pulak antara artwork2 lama dan ada yg quite new jugak...enjoy all these artworks, aite?


Thursday, 9-Feb-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
HIDDENartwork-liiproduction TAG & previous another rebonding

another rebonding gua
LOGO CAP KEPALA

another rebonding me - ink on paper + photoshop6

liiproduction LOGO CAP KEPALA - photoshop 6

gua x pasti lu org masih ingat lagi tak TAG 'CAP KEPALA' gua nih...maybe dalam layout yg lepas2 tag nih x berapa clear, so, gua paste sinih lagi skali kasik clear sikit... yg mana satu pilihan kalbu? botak? mohawk? me? yg satu lagi nih just another rebonding me...artwork nih gua bikin masa nak bikin kad raya (taun bile ntah - gua dah x hingat)...


Monday, 17-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
ALONE WITH RED, IN THE DARKNESS OF BLACK N WHITE



ALONE WITH RED, IN THE DARKNESS OF BLACK N WHITE...


Wednesday, 5-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
SALAM RAMADHAN



tiga puluh hari bukannya lama...selamat mengerjakan ibadat dengan tenang...


[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net