liiproduction's Fotopage

By: liiproduction art performance

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 23-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
to all women - IM SORRY

hi there frenz...this entry is specially dedicated to all the women n gals...SELAMAT HARI WANITA...artwork nih dah ada sbenarnya kat page2 belakang tu...cuma sempena hari wanita nih gua paste balik je la...xde hapa yg gua nak wish sama lu org melainkan menyatakan rasa terima kasih dan penghargaan sebab sanggup & teruskan jadik seorg wanita (banyak benda yg kaum laki xleh/xnak buat lu org dah korbankan diri tolong buatkan eg. beranak----urrrgghhh!!~ etc,etc,etc)...harapan yg sangat simple untuk suma wanita...(harapan khusus kepada wanita muslim, jadi wanita solehah)... semoga anda suma jadik WANITA yg BIJAK! cantik macam bidadari dari syurga pun tapi bodoh nam tingkat dan perangai macam GAMPANG pun XDE GUNA!!!
to all the BITCHes out there, this entry is SO NOT for u...move yer big smelly ass to the next entry!!! u r not even a women! u r a BITCH!!!

how eva (belakang cerita) bitches or woman, gals or trans...i luv ya all coz ya r my frenz!! thanks fer stick wth me s a fren! GOD BLESS EVRY SINGLE ONE OF YA!~ amin...
mmmmuaaaaaaaaaaaaaaahhhhh!!!!




Tuesday, 16-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
liiproduction-UNMASKED-and the secret reveals...

salamz...hi there to all ma frenz...how r ya all?...i dont know why i always hide my real face (except fer those who really know me fer real)...i guess, i dont need t'show the real me 'coz all i want ya guyz n gals to see is my lil' talent and gift 'ere...i dont know why i finally do this...but since i've been askin fer so many many times fer ma real pix, i guess its about time now fer me to show ya who's really behind all these freakin-fuckin'-fake stuffs 'ere at ma lil' page...i've told 'em who were askin fer the pix that those pix (the man with long hair and corpse paint) in 'ere is really ME but they wont believe...so just see fer yerself now...to those who were askin fer the real pix of mine, 'ere ya are...
...'liiproduction-UNMASKED'...(macam SETAN!)...and now the secret finally reveals...

n dontcha dare leavin' this page without a signat or comment!!...(or should i say 'please'?-urrrghhh!~)

til then, celebrate yer dear life n RAWK yer WORLD, guyz n babes!
salamz
-lii-




















Monday, 8-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
HIDDEN ARTWORK

salamz...hi there frenz...how r ya all?...thanx fer still visitin ma lil page ere ayyy?...ya cant imagine how happy im to received all yer msges ere...i really appreciate all yer comments n supports, frenz...this will encourage me to produce more artworks fer all of ya...so this is it...the hidden artworks...sebnarnya artwork2 nih artwork2 lama...cuma last time gua x dapat nak upload kat fotopages nih..tak tau la apsal....so gua terpaksa tukar kepada format GIF then upload dulu ke photobucket then baru paste kat sini...so i hope u guyz gonna enjoy the hidden artworks from me?...plz leave me sum comments yea?...til then celebrate yer dear life n RAWK yer WORLD, buddies!!!
GOD LESS YA ALL!!
salamz
-lii-






Saturday, 30-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
BANDs DAY OUT! - merchandise!

salamz all...nih adalah merchandise yang dikuarkan semasa 'BANDs DAy OUT!' ituhari...event nyer T-SHIRT ada 2 versi...1 color merah untuk organizer (ada 6 pcs shj) dan 1 lagi color hitam (untuk crew)...atria(R) production akan kuarkan balik t-shirt hitam untuk lu orang...diorang mintak tempohg lagi 2 weeks untuk get ready kuarkan t-shirt dan menerima tempahan...harga rendah gila...dulu diorg cakap gua RM15 je...tp ga lom confirm lagi camna...kena tunggu la harga terkini dari diorg nanti...kualiti ok! satu lagi adalah TAG event...sbenarnya gua x sempat nak bikin TAG yg laminated cam biasa org pakai tu...dan x cukup mdal sama (kitorg nyer budget ituhari ciput je)...so sebangai alternativenya kitorg printkan LOGO pada TAG kain...TAG nih dikuarkan untuk organizer/crew/artist/penggerai sahaja...approach yg lain la sbb TAG nih leh wat macam2..leh gantung kat baju, kat suar, kat tangan, etc, etc, gua x tau la atria(R) nak kuarkan lagi ke idak TAG nih...tp gua rasa maybe tak kot...merchandise lain yg dalam perancangan adalah seperti sticker, car sticker, cap, bandana, etc, etc (akan gua umumkan kemudian)...sapa yg berminat ngan t-shirt itam nih leh la siap2 duit dari sekarang...bila dah ready karang gua sound lu org ok?...
salamz...
-lii-




Friday, 29-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
BANDs DAY OUT! - bullet-in / fanzine - INTRO






[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net