liiproduction's Fotopage

By: liiproduction art performance

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]
Thursday, 28-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
BANDs DAY OUT! - bullet-in / fanzine - CAMPAIGN





Wednesday, 27-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
BANDs DAY OUT! - bullet-in / fanzine - BANDs INFO













Tuesday, 26-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
BANDs DAY OUT! - bullet-in / fanzine - EXTRA





Monday, 11-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
BANDs DAY OUT! - JULY 23rd 2005



assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh

to all ma frenz ova ere...terima kasih kerana sudi lagi kasik comment kat page cikai gua nih...terima kasih banyak2 atas support lu org....menitik air mata gua nih baca comment lu org...thanx a lot guyz n gals!!!! luv ya all damn much!!!

sorry banyak2 sbb dah lama gila gua x update fotopages gua nih....gua dah benti keje kat rawang tu...skang nih ada kat hometown...dah dekat 4 bulan lebih dah rasanya gua balik....so skang nih perhatian sepenuhnya pada company gua la (redblackstudio)....nak kata busy sgt tu idak jugak...cuma entahlah, maybe xde idea kot nak melukis...lagipun xtvt kat kampung nih lain sikit...masa gua untuk duduk melukis tu makin kurang...yela, kawan2 ada keliling...susah nak lekat kat umah (heh)...tapi pasnih insyaallah, artwork2 tu suma akan kuar jugak untuk lu org suma...TAPI GUA ADA SATU PROBLEM LA...byk gak gambar2 (artwork2) yg gua lom upload kat page nih...kalau lu org tau kenapa, tolong la gua...gua dah tension gila nih...file xleh nak UPLOAD..aphal ntah...rasa cam mati smengat je...gambar2 kat entry bawah nih pun gua save GIF then upload kat myspace then baru link kat sini..tension tul gua....

so nih la projek terbaru gua....

redblackstudio akan anjurkan - mini gig / jamming session called BANDS DAY OUT at this comin july 23rd...feel free to bang yer head with us...we r desperately need yer supports gua nak menjemput lu orang suma datang ke event cikai kitorang nih...insyaallah fanzine/bulletin akan kuar minggu depan..papahal kalau gambar leh upload gua akan previewkan kat sini...TOLONG LA SEBAR2KAN / FORWARD PASAL EVENT NIH YEA?...DAN JEMPUT LA DATANG

thats all fer now...do reply me yea?...til then, celebrate yer dear life n RAWK yer WORLD!
salamz
-lii-
-redblackstudio-


Saturday, 5-Feb-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
ALBUM COVER - LOST DREAMER - single - aku cinta kamu

front - color
front - B&W
inside - B&W
susah betul gua nak lari dari imej2 goth nih...masa diorg mintak gua bikin cover dia nih,diorg dah bayangkan kat gua cover yg simple dan ala2 romantika di amor...tapi disebabkan gua xde gambar musix box yg ada patung menari macam yg diorg nak tu, gini la jadiknya cover diorg tapi skang nih sedang di ubah suai lagi sbb band nih makin serius!...insyaallah...

di anggotai oleh 'adi rock star' (guitar/vocal), adisharma(2nd guitar), BXR (bass), along (keyboard) & putera (drum)...band nih main pop (rock)...single nih diorg main lagu 'aku cinta kamu' sebab nak masuk pasaran 'ATAS TANAH'...so paham2 je la yea?..antara lagu lain yg akan di-release selepas single nih adalah 'cinta kaduk laila', 'balada jenazah', dll...lu org kena dengar sendiri baru komen...

design nih kuar 2 version...black n white ngan color...skang nih tgh edit lagi cover diorg nih...tapi saje je gua letak dulu...kalau x suka x payah tengok,ok?... tapi kalau berminat nak dengar lagu diorg nih leh contact gua utk dapatkan single nih....



[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net